Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχει επιβάρυνση στην μεταφορά των εμπορευμάτων;

Η NKC Home & Store Creations σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 200€ και για απόσταση 20 χιλιομέτρων από την έδρα της. Για τις υπόλοιπες περιοχές επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για την επιβάρυνση, η οποία εξαρτάται από το ποσόν της παραγγελιάς και τον τόπο αποστολής.  

 

  

Ποιά είναι η λογική λειτουργίας του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος nkc.gr;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σκοπό να παρουσιάσει έπιπλα για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με γρήγορο και εύκολο τρόπο, δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα πολλών επιλογών σε σχέδια, χρώματα, ξύλα και υλικά.  

Μπορώ να κάνω παραγγελία απο το internet; Πώς μπορώ να πληρώσω;

Για την αποδοχή παραγγελιών, κυρίως προϊόντων που παράγονται κατά παραγγελιά ή προϊόντων που μεταπωλούνται από την επιχείρηση μας και δεν βρίσκονται στις αποθήκες μας, απαιτείται προκαταβολή από 35% έως 50% επί του ολικού ποσού της παραγγελίας.

Για τους τρόπους πληρωμής ενημερωθείτε απο τη σχετική κατηγορία στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

 

 

Γιατί δεν υπάρχουν τιμές στα προ'ι'όντα του nkc.gr.

Το www.nkc.gr είναι ιστοσελίδα παρουσίασης επίπλων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, και προβολής των δημιουργιών της επιχείρησης. Για τις τιμές των επίπλων, οπως και για κοστολόγηση των κατασκευών που επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109926320, ή επισκευθείτε την νέα μας ιστοσελίδα (e-shop) www.nkc-epipla.com. Εκεί θα βρείτε πολλά απο τα προ'ι'όντα μας, όλα  με λεπτομερή περιγραφή και τιμές για ότι ενδιαφέρεστε.  

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα υλικά και τα χρώματα που βλέπω;

Σε όλα τα έπιπλα μας υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής υφασμάτων, ξύλων, χρωμάτων και όλων των υλικών, με επιλογές απο μεγάλη γκάμα αυτών. 

Μπορώ να δώ τα έπιπλα του nkc.gr από κοντά;

Όλα τα έπιπλα της nkc παρουσιάζονται μόνο ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο στα δύο site μας  www.nkc.gr  και  www.nkc-epipla.com . Στο show room και στο χώρο παραγωγής, μπορείται να δείτε μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα να βρώ έπιπλα και άλλα είδη σπιτιού ή επαγγεματικού χώρου που δεν εμφανίζονται στο nkc.gr;

Η εταιρία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει κατά παραγγελία οποιοδήποτε έπιπλο ή άλλο είδος σπιτιού και επαγγελματικού χωρου, ακόμα κι αν αυτό δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

NKC Home & Store Creations Δ. Ψαρρού 69
173 42, 'Αγιος Δημήτριος
Τηλ. 210 9926320
Κιν. 694 4140416
Fax. 210 9926325

 

 
 
Βρείτε μας επίσης στο
        

Αρχική σελίδα / Προφίλ Εταιρείας

 

 nkc home & store creations                                     

                            η ιδανικότερη λύση, στην καλύτερη τιμή.                             

 

O χώρος όπου ζούμε συνήθως φανερώνει το ποιοί ήμαστε. Έχει κάτι από την άποψη, το γούστο, το χαρακτήρα και το ύφος μας. Τα έπιπλα που μας περιβάλουν είναι μοναδικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Κάθε παιδικό έπιπλο, κάθε έπιπλο κουζίνας, και κάθε έπιπλο στο χώρο του καθιστικού ή στο χωρο του υπνοδωματίου, αποτυπώνει στην πράξη την αίσθηση που έχουμε για τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν.  

 Η nkc διαθέτει έπιπλα για όλους τους χώρους και συνδυάζει τις ανάγκες, με τα θέλω και τα μπορώ μας. Με εμπειρία 15 ετών προσφέρουμε έπιπλα για το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα, παιδικά έπιπλαέπιπλα κουζίνας και επιπλώσεις επαγγελματικών χώρων, μοναδίκού σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας.

 H nkc είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία και όλα τα προϊόντα που παράγει κατασκευάζονται αποκλειστηκά στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνίτες.

Έμπειροι διακοσμητές, σας δίνουν λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή επίπλου, με μια επίσκεψη εντελώς δωρεάν τον χώρο σας. Καλέστε μας στα 2109926320 & 6944140416 για ένα ραντεβού άμεσα, την μέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε.