Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να δώ τα έπιπλα του nkc.gr από κοντά;

Όλα τα έπιπλα της nkc παρουσιάζονται μόνο ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο στα δύο site μας  www.nkc.gr  και  www.nkc-epipla.com . Στο show room και στο χώρο παραγωγής, μπορείται να δείτε μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα να βρώ έπιπλα και άλλα είδη σπιτιού ή επαγγεματικού χώρου που δεν εμφανίζονται στο nkc.gr;

Η εταιρία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει κατά παραγγελία οποιοδήποτε έπιπλο ή άλλο είδος σπιτιού και επαγγελματικού χωρου, ακόμα κι αν αυτό δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Υπάρχει επιβάρυνση στην μεταφορά των εμπορευμάτων;

Η NKC Home & Store Creations σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 200€ και για απόσταση 20 χιλιομέτρων από την έδρα της. Για τις υπόλοιπες περιοχές επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για την επιβάρυνση, η οποία εξαρτάται από το ποσόν της παραγγελιάς και τον τόπο αποστολής.  

 

  

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα υλικά και τα χρώματα που βλέπω;

Σε όλα τα έπιπλα μας υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής υφασμάτων, ξύλων, χρωμάτων και όλων των υλικών, με επιλογές απο μεγάλη γκάμα αυτών. 

Ποιά είναι η λογική λειτουργίας του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος nkc.gr;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σκοπό να παρουσιάσει έπιπλα για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με γρήγορο και εύκολο τρόπο, δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα πολλών επιλογών σε σχέδια, χρώματα, ξύλα και υλικά.  

Γιατί δεν υπάρχουν τιμές στα προ'ι'όντα του nkc.gr.

Το www.nkc.gr είναι ιστοσελίδα παρουσίασης επίπλων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, και προβολής των δημιουργιών της επιχείρησης. Για τις τιμές των επίπλων, οπως και για κοστολόγηση των κατασκευών που επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109926320, ή επισκευθείτε την νέα μας ιστοσελίδα (e-shop) www.nkc-epipla.com. Εκεί θα βρείτε πολλά απο τα προ'ι'όντα μας, όλα  με λεπτομερή περιγραφή και τιμές για ότι ενδιαφέρεστε.  

Μπορώ να κάνω παραγγελία απο το internet; Πώς μπορώ να πληρώσω;

Για την αποδοχή παραγγελιών, κυρίως προϊόντων που παράγονται κατά παραγγελιά ή προϊόντων που μεταπωλούνται από την επιχείρηση μας και δεν βρίσκονται στις αποθήκες μας, απαιτείται προκαταβολή από 35% έως 50% επί του ολικού ποσού της παραγγελίας.

Για τους τρόπους πληρωμής ενημερωθείτε απο τη σχετική κατηγορία στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

 

 

NKC Home & Store Creations Δ. Ψαρρού 69
173 42, 'Αγιος Δημήτριος
Τηλ. 210 9926320
Κιν. 694 4140416
Fax. 210 9926325

 

 
 
Βρείτε μας επίσης στο
        

Αρχική σελίδα / Τρόποι Αποστολής

 

 
1. Όροι μεταφοράς
 
Η επιχείρηση NKC Home & Store Creations φροντίζει ώστε η μεταφορά των εμπορευμάτων να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας δικά της μεταφορικά μέσα ή συνεργάζομενη με έμπειρες εταιρείες μεταφορών. Τυχόν ζημιές των εμπορευμάτων πρέπει να αναφέρονται άμεσα στην εταιρεία. Σε περίπτωση μη αναφοράς ζημιών εντός 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα εμπορεύματα παρελήφθησαν καλώς και καμία απαίτηση δε μπορεί να γίνει δεκτή. Η μεταφορά των εμπορευμάτων ακόμα κι όταν αναφέρεται «παράδοση κατ’οίκον» θεωρείται μέχρι την είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας. Το κόστος και η ευθύνη για τη μεταφορά εντός του σπιτιού ή μέχρι τον όροφο της πολυκατοικίας (τυχόν δυσκολίες σκάλας, ανάγκη αναβατώριου) βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.
 
2. Μεταφορές εκτός Αττικής  
 
Η επιχείρηση NKC Home & Store Creations αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα για τις πρωτεύουσες νομών. Η μεταφορά γίνεται από συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών εκτός και αν ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή των εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις μας ή την αποστολή τους με άλλο μέσο με δική του επιβάρυνση.
 
3. Χρεώσεις μεταφορικών
 
Η NKC Home & Store Creations σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 200€ και για απόσταση 20 χιλιομέτρων από την έδρα της. Για τις υπόλοιπες περιοχές επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για την επιβάρυνση, η οποία εξαρτάται από το ποσόν της παραγγελιάς και τον τόπο αποστολής.  
 
 
4. Συναρμολόγηση
 
Όταν τα εμπορεύματα χρειάζονται συναρμολόγηση αυτή γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο μας, στον τόπο παράδοσης που θα μας υποδείξει ο πελάτης. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί κατόπιν συνεννόησης να γίνει συναρμολόγηση πριν τη μεταφορά (όταν δεν δημιουργεί κίνδυνο για τα εμπορεύματα και δε δυσκολεύει τη μεταφορά). Ο κίνδυνος της μεταφοράς συναρμολογημένου εμπορεύματος με μεταφορικό μέσον που θα υποδείξει ο πελάτης, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.